Kundeservice

Kontakt formular

Har du spørgsmål eller kommentarer, så kontakt os endelig.
Vi ser frem til at kunne hjælpe dig.

Dit navn (Krævet)

Din e-mail (Krævet)

Emne

Din besked

Handelsbetingelser

Reklamation

Er der fejl på varen bedes du skrive en mail til [email protected]

Når du handler på livston.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til: Livston CPH, Langebjergvænget 19E, 4000 Roskilde.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Fortrydelsesret

Varer købt på Livston.dk er underlagt forbrugeraftaleloven og du har derfor ret til at fortryde dit køb i optil 14 dage, hvor du skal informere os om at du ønsker at bruge din fortrydelsesret og du har derefter 14 dage til at returnere pakken.

Ved køb af special produceret plakater, som Dato Plakaken, fraskriver du dig din fortrydelsesret, jvf. Markedsføringsloven.

Du har mulighed for at fortryde din køb, selvom varens emballage er brudt og varen prøvet i et omfang der svarer til at afprøve varen i en fysiskbutik.

Er varen brugt ud over hvad der svarer til at afprøve varen i en fysiskbutik, vil der være en konkret vurdering af, hvad varen kan sælges for til en anden forbruger. En værdiforringelse vil ikke blive betalt retur.

Du skal dog være opmærksom på følgende begrænsninger:

For andre varer gælder reglen at varen skal være ubrugt og returneres i original emballage.

Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage, efter vi har modtaget varen retur og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indsat på din konto, så snart vi har modtaget dine bankoplysninger.

Ved returnering af varer hæfter du for returforsendelse. Varer skal returneres til følgende adresse:

Livston CPH, Langebjergvænget 19E, 4000 Roskilde

Livston.dk er en del af Furland & Co.

Cvr: 19102475

Mail: [email protected] Tlf. 7199 0218

Bankoplysninger: Handelsbanken Reg. 0890 Kontonr. 1052094

Forsendelse

Alle varer sendes med Post Danmark eller GLS 1-3 hverdage fra modtaget bestilling. Ved specielle bestillinger vil man modtage mail med forventet leveringsdato.

Vi tager forbehold for udsolgte varer eller forsinkelser forårsaget af Post Danmark. Du får besked via e-mail når din ordre er afsendt.

Ved forsendelser til Norge og Sverige er det PostNord der sendes med.

Hvis ikke du når at hente dine bestilte vare fra afhentningsstedet og de derved bliver sendt retur til Livston Copenhagen, vil du blive opkrævet et nyt fragtgebyr.

Ansvar

Levering af varer fra Livston.dk anses for sket, når forbrugeren har fået
varen udleveret. Forsendelsen af varer sker som pakke med tracking med PostNord eller GLS.

Du har selv ansvar for at hente varen fra afhentningsstedet inden for den angivet tidsperiode, der er angivet via SMS eller mail. Bliver varen ikke afhentet og derved sendt retur til Livston Copenhagen, vil du blive opkrævet et nyt fragtgebyr.

Betaling

Du kan betale med Apple Pay, Dankort, MobilePay, MasterCard, Visa, JCB, American Express, UnionPay og Forbrugsforeningen i vores webshop.

Når du betaler med Apple Pay, Dankort, MobilePay, MasterCard, Visa, JCB, American Express, og UnionPay reserverer vi beløbet på dit kort, når du gennemfører en bestilling med kortet. Beløbet trækkes først fra din konto, når vi har afsendt din bestilling.

Vi tager desværre ikke imod ordrer pr. efterkrav eller ved bankoverførsel.

Vores SSL krypteringssystem er godkendt af NETS, så sikkerheden er i top. Dine kortoplysninger sendes direkte til NETS, hvilket betyder at hverken vi eller uvedkommende har adgang til dine kontooplysninger. Du kan eventuelt læse mere på http://www.betaling.dk.

Priser

Alle priser er inklusive 25 % moms og i danske kroner.

Fragt: Der er fri fragt uden omdeling ved køb min. 400 kr. Dog ikke ved køb af rammer. Ved køb under 400 kr. er prisen 37,50 kr. Ved køb af 50 x 70 rammer er fragten 79 kr., hvor man selv kan vælge hvor pakken skal udleveres med enten PostDanmark eller GLS. Ønsker man omdeling til privat hjem, koster det 68 kr. Fragt til erhverv med omdeling i Danmark koster 68 kr. Ved 50 x 70 rammer er leveringen med omdeling i Danmark 100 kr.

Vi sender med Post Danmark og GLS og der sendes med omdeling, så du ikke selv skal på posthuset og hente pakken.

Der tages forbehold for udsolgte varer, udgåede varer, trykfejl samt prisændringer.

Sverige
Forsendelse til Sverige koster 55 kr.

Persondatapolitik

Når du besøger livston.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, f.eks. om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer.

Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud.

 Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på livston.dk, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, f.eks. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig.

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, evt. køn og e-mailadresse.

Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig.

MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af Hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

Kopi af Google LLC’s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Kopi af Facebook Inc.’s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active.

DINE RETTIGHEDER

Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

Indsigtsretten

Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til [email protected] Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

 Retten til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

Retten til sletning

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke,og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring  

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.  

Retten til dataportabilitet

Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Retten til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til den profilering, der foretages af dig som medlem i kundeklubben. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på [email protected]

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail [email protected] eller telefon +45 33 19 32 00.

SLETNING AF PERSONDATA

Oplysninger indsamlet om din brug af hjemmesiden jfr. pkt. 2.1. slettes senest, når du ikke har gjort brug af hjemmesiden i 26 måneder.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på Hjemmesiden jfr. pkt. 2.2 vil som udgangspunkt blive slettet 3 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

SIKKERHED

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod,at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

KONTAKTOPLYSNINGER

Furland & Co. er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via hjemmesiden.

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt.4, kan du kontakte:

Furland & Co.
Langebjergvænget 19 E
4000 Roskilde
[email protected]

I koncernen finder du Permild & Rosengreen,Livston CPHog Livston CPH UK.

 

Cookies

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Inc.
  • Facebook Inc.

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Furland & Co.
Langebjergvænget 19 E
4000 Roskilde
Telefon: 7199 0218
E-mail: [email protected]

Adresse

Livston CPH
Langebjergvænget 19 E
4000 Roskilde

Kundeservice åbningstid er hverdage 9-16.

Tlf: 7199 0218
Mail: [email protected]

CVR: 19102475
Livston CPH er en del af Furland & Co.

 

Presse

Skriv til [email protected] og sig hej, hvis du ser kommercielle eller presserelaterede muligheder mellem dig og Livston.

Er du er journalist / stylelist har en blog/Instagram profil eller andet og vil gerne omtale Livston. Så kontakt os endelig, hos Livston er vi meget glade for, at I har lyst til at omtale os og samarbejde.

På sociale medier

Mærkninger

Reklamebeskyttelse